Динамички пакет

 

 • Концепт за веб страната
 • 10 хтмл страни
 • Галерија со фотографии
 • Информации за фирмата
 • Контакт страница
 • Поставување на сервер
 • Тестирање на веб страните
 • Основна дејност-цвеќарство
 • Продажба на видови цвеќе
 • Декоративни паковања
 • Декорација на сали
 • Испорака на цвеќе
 • Совети,помош,услуги
 • Постоење: од мај 1999 година
 • Маркетинг солуции
 • Бизнис медиум солуции
 • Веб дизајн и одржување
 • Рекламирање
 • Видео солуции
 • Изработка на лого,банери
 • Флеш анимации
 • Ви требаат свежи идеи?
 • Ние размислуваме глобално
 • Помагаме на вашиот бизнис
 • Ви штедиме време
 • Посетеност,статистика
 • Аналитика на сообраќај
 • Пребарување на Google